Veseli bomo vsake donacije

Občine za najdeno žival krijejo 30 dni oskrbe v zavetišču. Nekatere živali (v poletnih mesecih je to večina njih) doma ne dobijo v 30. dneh. Lahko gre za sesne mladiče, ki so še premajhni za oddajo, "manj atraktivne" živali (črne in tigraste) ali odrasle živali, ki niso tako zanimive za posvojitelje. Po Zakonu se po 30-ih dneh bivanja v zavetišču živali lahko evtanazira. Ker v društvu Žverca in v našem zavetišču Mačji dol delamo za dobrobit živali, se  po zgledu "no kill" zavetišč trudimo, da vse živali najdejo dom ali kvalitetno bivajo pri nas. Prav tako po svojih zmožnostih krijemo veterinarsko oskrbo huje poškodovanih živali, za katere občina ne krije stroškov veterinarskih posegov.

To pomeni, da poškodovane živali in živali, ki so v zavetišču nastanjene več kot 30 dni, niso uspavane, temveč da bo vse nadaljnje dneve oskrbe v Mačjem dolu krilo društvo Žverca. Pri tem bomo potrebovali tudi vašo pomoč in veseli bomo vsakega nakazanega evra na naš tekoči račun:

Žverca, društvo za pomoč živalim, Pod Plevno 65, 4220 Škofja Loka

TRR: SI56 0433 1000 1828 371 (NKBM)

ID za DDV: SI40726401

 

 

 

Pomagate nam lahko tudi z donacijo 0,5 % dohodnine. Veseli bomo tudi donacij v obliki mačje hrane, peska, pleničnih podlog...

Za vsako pomoč se vam najlepše zahvaljujemo!